Alku Ilmoitustaulu Info Hevoset Hevosten hoitaminen Yksityistalli Toimisto Puskalennätin Yhteys

Ersola

Ersola on paitsi Susikallion lähin kaupunki, myös monen susikalliolaisen kotipaikka. Ersola ei ole mikään metropoli, vaan tuikitavallinen suomalainen kyläpahanen keskellä-ei-mitään.

Ersola Club

Suosittu yökerho (ja koko kaupungin ainoa sellainen), jonka valokirjaimet reistailee ja olut on lämmintä, mutta musiikki uusinta uutta.

Reuna Pub

Erkka Reunalan omistama rokkihenkinen baari keskustan syrjäkujilla. Tummanpuhuvat, ajanpatinoimat nahkaloossit ja lava/tanssilattia, jonka musta maali lohkeilee. Särisevistä kajareista soi milloin mikäkin rokkiklassikko, Reunassa ei taatusti pääse robineiden sulosointuja nauttimaan. Mitä ihanaa tunnelmaa. Jos olet käynyt Reunassa, tiedät, mitä baarin vessat kurjimmillaan ovat. Ja etenkin, miten kurja voi olla kapea käytävä, jonka varrella ei ole kuin vessat ja bäkkäri. Ja yksi heiluva hehkulamppu. Kuulemma myös estevalmentaja Lehtelän kantabaari...

Ersolan koulu

Ala- ja yläkoulu sekä lukio samassa paketissa, ikoninen keltainen kivitalo keskellä Ersolaa.

Jokiranta

Suosittu treffikohde, mukulakivetty joenreunus aivan kaupungin sydämessä; muutama ravintola ja idyllisiä kahviloita.

Teollisuusalue

Hiukan unohdettu, hiljalleen ränsistyvä 60-lukua henkivä betonihelvetti, kaukana keskustan vilskeestä. Huhujen mukaan siellä on ihan kiva kellariravintola, ja estevalmentajan bändin treenikämppä. Kummituksia siellä vaan on, taatun varmasti.

Tämän sivun kuvat ©
Hedberg, Kontinen, Lidén, Lindmark.