Susikalliolaiset

Haluatko itsesi tai kuviteellisen tallihahmosi esittelyyn? Jätä esittelysi hahmopankkiin. Perusteellisemmille esitelyille on oma paikkansa täällä! Tarinoissa viliseviä kuvitteellisia hahmoja varten on oma esittelynsä. Kuvitteellisten hahmojen esittelyyn.

Mikäli esittelystä puuttuu merkkejä, ilmoita siitä merkkitopassa!

Tallinomistajar

Viona Valera (omistaja, kenttä- ja kouluvalmentaja), 31 v.

Asuinpaikka: Susikallio, Susijoki
Siviilisääty: Avoliitossa Anssi Susitaipaleen kanssa
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2008


Kentän laidalta kantaa kirkas, heleä ääni pitkälle tallipihalle. Tallinomistajar Viona Valera on piskuisesta ulkomuodostaan huolimatta vaikuttava ilmestys. Kreikkalaisena verenperintönä saatu oliivintumma iho erottuu tallijoukkiosta kuin tulikärpänen keskiyöstä, ihan kuin lyhyt pituus ei sitä jo tekisi. Vionan rempseä olemus kuitenkin päihittää moiset pikkuseikat mennentullen! Mustat kiharat laineillein nainen ratsastaa sulavaan muotoon niin pökkelöt tuntihevoset kuin ikiomat kenttäratsukasvattinsa. Viona on aina menossa ja ehtii harvoin istua hetkeksi juomaan kahvia muiden kanssa. Niistä hetkistä tallinomistaja nauttiikin salaa huisin paljon!


Lue Vionan päiväkirjaa.

Henkilökunta

Henkilökunta vastaa niin asiakaspalvelusta, tallien siisteydestä kuin hevosten hyvinvoinnista.

Juan-Carlos Rodríque Zánchez - tallimestari

Asuinpaikka: ?
Siviilisääty: ?
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2008-2010, 2018


Juan-Carlos Rodríque Zánches, maailmakuulu argentiinalais-espanjalainen kenttäratsastaja. Hengästyttävän nimilitanian takana on komea tummaverikkö mies, oikea latinalaisen amerikan helmi ihmiskunnalle. Nimeä Rodrique totteleva ja meidän suomalaisten onneksi suomea palpattava nelikymppinen mies omaa säkenöivän katseen ja seksikkäästi harmaantuvan tumman tukan. Hetkinen. Suomea? Kyllä, kuulit aivan oikein. Rodrique puhuu suomea yhtä vauhdikkaasti kuin viilettäää kilpaa kenttäradoilla. No okei, pienellä espanjalaissävytteisellä korostuksella, mutta hei, sehän vain lisää komistuksen viehätysvoimaa. Kukapa ei haluaisi kuvitella päiväunissaan laukkaa auringonlaskuun Juan-Carloksen vierellä, tai kenties kiihkeää tangoa... Ai niin, Juan-Carlos Rodríque Zánches on tallinomistaja Vionan (kiihkeä) tylysti kuvioista kadonnut ex-aviomies, joka tuppaa ajattelemaan lähinnä omaa napaansa. Nyt Rodrique on palannut Suomeen, onhan mies päättänyt omaavansa oikeutensa poikaansa Robertiin. On kuitenkin ehkä syynsä, että Robertin nimi ei ole Robert Rodríque Valera...?

Karin Adamsson, 18 v. - tallityöntekijä, päätalli

Asuinpaikka: Ersolan keskusta
Siviilisääty: ??
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016


Linan äännekkäämpi sisko Karin on hersyväluonteinen, kipinöivä persoona. Karinin seurassa viihtyy takuulla, tytöllä on maaginen taito saada helakka naurunsa tarttumaan! Karin on tottunut saamaan tahtomansa, mutta osaa myös pitää huolta itsestään ja läheisistään. Karin toimii päätallissa mm. hoitajavastaavana.

Jonne Karutto, 17 v. - tallityöntekijä, päätalli

Asuinpaikka: Ersolan keskusta
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016


Jonne on positiivinen, uskollisella kevarillaan tallille huristeleva uusi tallipoika. Jonne on Ersolassa kaikkien tuntema jätkä, joka pyrkii aina tekemään oikein. Toisinaan Jonnen valinnat menevät kuitenkin metsään, vaikka pojan pyrkimykset ovatkin aina viimeiseen asti vilpittömiä. Mikään penalin terävin kynä Jonne ei ole, mutta söpö ulkonäkö, rehellinen ja ehkä vähän justinbiebermäisen viaton olemus ovat tuoneet hänelle maineen kaikkien kaverina.

Elve Sirumaa, 27 v. - tallityöntekijä, päätalli

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: -
Hoitohevoset: Riku
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016


Kärsivällinen hevosten kanssa, ihmisten kanssa vähemmän. Jäätävän itsevarma mitä niihin asioihin tulee, jotka nainen todellakin tietää osaavansa. Avulias ja erittäin luotettava tyyppi, joka ei vaan valitettavasti osaa olla kauhean rento ja sosiaalinen muiden ihmisten kanssa vaikka haluaisi.Lue Elven päiväkirjaa.
Vuoden 2017 hoitaja

Benjamin Oksa, 25 v. - tallityöntekijä, kakkos- ja yksityistalli

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013


Tallityttöjen sisuskalut uuteen järjestykseen laittava tallipoika, joka tunnetaan parhaiten taipumuksestaan bilettää Ersola Clubilla pilkkuun asti. Osaa poika hevosiakin käsitellä... Susikalliolla kenttävalmentajan roolissa aloittanut Benjamin hoitaa nykyään tallityöntekijän töitä täydellä panostuksella, nauttien tallinomistajan luottamusta ja lähinnä treenaavan nuoria kasvatteja. Peran jätettyä Susikallion taakseen, on Benjamin saanut kontolleen myös yksityistallin tarhaamisen ja ruokinnan, sekä toisinaan myös vaativien asiakkaiden pyynnöt...

Sinna Mäkelä, 25 v. - hevoshieroja, ratsastuksenohjaaja

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: Ikisinkku, ainakin omasta mielestään
Omat hevoset: Nana ja Renna
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015


Kaikkea muuta kuin hyvä asiakaspalvelija tai tyypillinen lettipäinen heppatyttö. Ärsyttävä, äänekäs, kärkäs, tyly, kärsimätön. Onnekseen on hyvä työssään hevostenkäsittelijänä, koska tuskinpa Sinnasta olis ees kaupan kassaksi. Tahtoo nousta esteratsastuksen huipulle.


Lue Sinnan päiväkirjaa.

Kyösti Kossi Joel Nousiainen, 24 v. - tallityöntekijä, päätalli

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2018


Elven serkku. Tuntee myös Vionan teiniaikojen kouluratsastusidolina... Ujo, hyväntahtoinen ja lämmin tyyppi. Tekee työtä käskettyä, vaikka joskus unohtuu viettämään liiaksikin aikaa hevosten karsinoissa niiden kanssa. Ratsastaessa ujous unohtuu, ainakin hevosta kohtaan, ja uskaltaa vaatia hevosen tason mukaista hyvää suoritusta.
Lue Kossin päiväkirjaa.

Raimo Ekval, 52 v. - ratsastuksenopettaja

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: tuntematon
Omat hevoset: opetuskäytössä Armando
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2017

Raimo Ekval on tuorein lisäys opettajakaartiimme. Viiskymppisellä on takaan rikas ura niin koulu- kuin esteratsastuksen kansallisilla radoilla. Pitkä ura on leiponut miehestä vähäsanaisen, teräväkatseisen ammattilaisen, joka ei suvaitse valituksen sanaa talliympäristössä, ja jonka auktoriteettiä ei kirjaimellisesti kukaan uskalla uhmata. Hevosiin päällepäin ammattimaisen viileästi suhtautuva Ekval tunnetaan kuitenkin kärkkyydestään puuttua pieniinkin epäkohtiin niin tallissa kuin tunneillakin. Vaikka Ekval vaikuttaakin pintapuolisesti takakireältä ärisijältä, tarkoittaa mies kuitenkin pohjimmiltaan hyvää ja aina vain hevosten parasta. Ratsain Ekval on hiljainen puurtaja, eikä miehen ja ratsun välistä tasapainoista harmoniaa näytä häiritsevän mikään.

Birgitta "Gitta" Virta, 24 v. - poniopettaja

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013

Gitta opettaa Susikalliolla lähinnä poniratsukoita. Ikuinen babyface on oppinut, ettei maailma pyöri poikaystävien ympärillä, ja nykyään Gittan ylitsepursuava itsevarmuus turhauttaa kaksilahkeiset punatukan ympäriltä kuin salamaniskusta. Gittaa se ei tunnu haittaavan, omistihan nainen elämänsä nelijalkaisille jo pikkutyttönä. Gitta on niitä harvoja, jotka voivat sanoa mitä sylki suuhun tuo, eikä kukaan silti ikinä pahoita mieltään. Lapset rakastavat Gittan hauskoja tunteja - vaikka tupsahtaisit alas, kiipeät takaisin nauraen. Gittassa on jotain maagista!

Anni Lehtelä, 25 v. - kouluopettaja

Asuinpaikka: Lehtomäki, Ersola
Siviilisääty: naimisissa Mikko Lehtelän kanssa
Omat hevoset: Sulo, Mette ja Renna Susikalliolla, Vigo Lehtomäellä
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2011

Syksyllä 2017 Susikalliolla opettajana aloittanut Anni hoitaa perjantain koulutunnit ja tuuraa tarvittaessa muitakin tunteja. Annin tunneilla joudutaan kunnolla töihin, mutta ilman sitä paniikinomaista pelkoa napautuksista - tämä nainen osaa ohjeistaa kärsivällisesti ja antaa rakentavaa palautetta. Anni rakastaa keskittyä istuntaan, mutta teetättää mahdollisimman monipuolisia harjoituksia, etteivät oppilaat osaa istua nätisti vain ja ainoastaan keskiympyrällä posottaen.
Anni on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja.

Lue tarkempi esittely Annista yksityisenomistajat-välilehdeltä!

Mikko Lehtelä, 28 v. - estevalmentaja

Asuinpaikka: Lehtomäki, Ersola
Siviilisääty: naimisissa Anni Lehtelän kanssa
Omat hevoset: Chapman Lehtomäellä
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016

Mikko on hevosratsukoihin keskittyvä estevalmentaja, jonka tunneilla oppii vatsalihasten merkityksen... Lehtelän ura Keski-Euroopassa on kunnioitusta herättävä, vaikka mies suhtautuukin rennosti maineeseensa. Mikko on vaatimaton luonne, ikuinen virnuilija, jolle elämä ei aina ole hymyillyt. Omista asioistaan mieluiten hiljaa pysyvä mies murahtelee epämääräisiä vastauksia uteliaille, mutta kovan kuoren alla Lehtelä on hauskaa seuraa.


Lue Mikon päiväkirjaa.

Inka Hämäläinen, 19 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: -
Hoitohevoset: Nasta
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016

Pirtsakka ilopilleri joka haluaa ajatella itse mutta ei aina mieti kaikkea sanomaansa ja tekemäänsä loppuun asti. Saa hirveästi energiaa toisista ihmisistä, inhoaa riita- ja draamatilanteita ja yksin ollessaan todella huono keksimään tekemistä. Tavoitteena jakaa positiivista energiaa toisillekin! Usein negatiiviset tunteet jää Inkalla vaan taka-alalle hautumaan.


Julius Kerivaara, 23 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: sinkku
Vuokrahevoset: Inez
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2018

Koko lyhyen pitkän ikänsä hevosia harrastanut hujoppi, joka saattaa alussa vaikuttaa todella hiljaiselta. Mutta kun tuttua seuraa löytyy, ei tylsää hetkeä ole lähimaillakaan.

Emilia Haavisto, 23 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: sinkku
Vuokrahevoset: Saaga
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016Anni Kiviniemi, 25 v.

Asuinpaikka: Lehtomäki, Ersola
Siviilisääty: naimisissa Mikko Lehtelän kanssa
Omat hevoset: Sulo, Mette ja Renna Susikalliolla, Vigo Lehtomäellä
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2011

Pirteä ja elämää kupliva nuori nainen, jolla on intohimo hevosiin ja tavoitteelliseen ratsastukseen. Yltiösosiaalinen ja lämmin ihminen, joka osaa kuitenkin kätkeä todelliset tunteensa kuoren alle.Vuoden tuntiratsastaja 2012, Ratsastuskoulumestaruuksien 3. sijalla 2015, Kenttämerkki 2016

Mirva Talvikki Havia, 25 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: ihanan kuumottava summerfling, joka alkoi jo jouluna ja venyy ainakin syksyyn...
Omat hevoset: Dukat, Ego ja Proggis
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015

Tavoitteellinen koira- ja hevosharrastaja, joka rakastaa maastolajeja yli kaiken! Jää harvoin sanattomaksi, vaikka onkin vähän epävarma ihmissuhteissaan (niin kavereiden kuin rakkaushommienkin kanssa). Välillä kateellisuus jäytää ja tunteet kuohuvat, jolloin kukaan vastaanosuva ei välty purkaukselta. Sitten taas toisaalta lämmin ja lojaali, joka on aina valmis tarttumaan vaikeisiinkin asioihin ja tehtäviin.Ratsastuskoulumestaruuksien Pikkumestari 2015

Neela Neri Salminen, 19 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: -
Omat hevoset: Nuffi ja Birk
Hoitohevoset: Muru
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015

Tavoitteellisesti harrastava yleisratsastaja, joka alkaa kallistumaan pikkuhiljaa hieman enemmän esteratsastajaksi. Hiljainen ja rauhallinen alkuvaikutelma voi pettää, sillä sopivassa seurassa nainen todella herää eloon.

Milja Hulkko, 26 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: seurustelee
Omat hevoset: Jasu, Piru ja Beea
Hoitohevoset: Pauke
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2012

Henkeen ja vereen poni-ihminen, vaikkakin omat nelijalkaiset suurimmilta osin hevoskokoisia ovatkin. Hieman ujo nainen, joka kuitenkin on varmasti puheliaimmasta päästä oikeassa porukassa ja hyvällä tuulella ollessaan. Todella huono valehtelija ja pitää useimmiten mieltään painavat asiat omana tietonaan. Vain harvat ja valitut tietävät naisen menneisyydestä syömishäiriön ja perhekuvioiden parissa, eikä nainen heillekään asiasta mielellään puhu.Susiloikka 2012 kunniaruusuke, Susiloikka 2012 voittoruusuke, Vuoden tuntiratsastaja 2013

Lina Adamsson, 17 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: -
Omat hevoset: Tango
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016

Sisarukset kuin yö ja päivä. Adamssoneista nuorempi, Lina, on alue-estekisoissa pärjännyt nuori naisenalku. Lina suorittaa Susikalliolla ratsastuksenohjaajanharjoitteluaan. Lina on vaatimaton, vähään tyytyväinen tyttö, joka helposti jää muiden varjoon. Ratsailla Lina on kuitenkin hirmuosaava, ja hänellä on paljon annettavaa oppilaille. Nuoresta iästään huolimatta Lina kyllä tietää, mitä haluaa. Lina pitää koulupainotteisia hevostunteja.

Iiris Marie Erica Saarela, 19 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: Sinkkuna kulkee kadulla, mutta todellisuus saattaa olla vähän häilyvämpi
Omat hevoset: Lilja & Pablo
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013

Ujon ja vaatimattoman puoleinen ihminen, joka viihtyy haaveillen omissa maailmoissaan. Tutumpien ihmisten kanssa on hyvinkin pirteä ja sosiaalinen tapaus. On perusluonteeltaan auttavainen jopa vähän sinisilmäien ja etsiikin syvempiä merkityksiä ihmisistä ja ihmissuhteista. Rakastaa kaikkea rauhallista ja joskus vähän vähemmän rauhallistakin tekemistä hyvällä porukalla oli sitten kyse leffaillasta tai vaikka kissan ristiäisistä.

Vuoden tuntiratsastaja 2015, Ratsastuskoulumestari 2015

Taneli Kairovuo, 23 v.

Asuinpaikka: Ersolan ja Susijoen raja
Siviilisääty: määrittelemättömän vakava ja ihana summerfling
Omat hevoset: Arre, Ollo & Konna
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015

Puoliksi australialainen, saamelaisperheessä kasvanut hevosmies ja lännenratsastaja. Vähäpuheinen, mutta mukava tyyppi joka pohdiskelee asioita paljon itsekseen ja toisinaan englanti taittuu paljon suomea paremmin. Rauhallinen ja luotettava, mutta joissain tilanteissa australialainen temperamenttikin voi kiehahtaa.
Isla Tiusanen, 27 v.

Asuinpaikka: Raisio
Siviilisääty: naimisissa
Omat hevoset: Sentti & Bea
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2017

Isla on jo elämää sekä hevosia nähnyt nainen, vähän semmoinen "kaikki käy"-tyyppi. Ei tuomitse ihmisiä ensinäkemältä ja eroaa porukasta sen verran, ettei ole kiinnostunut kummemmin uusimmista tallijuoruista. Nainen on kuitenkin sosiaalinen ja mielellään kaikkien kanssa pyörivä ihminen, jonka kanssa on erittäin helppo tulla toimeen. Hevoskokemusta löytyy miltei koko elämän ajalta ja siksi hän mielellään auttaakin uudempia tallilaisia pääsemään hevosmaailmaan kiinni.


Venla Siren, 16 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: pientä säätöä samassa koulussa olevan pojan kanssa
Omat hevoset: Dante & hoitoponi Capu
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016

Määrätietoinen, rehellinen ja luotettava. Suututettuna Venla on suorastaan myrkyllinen. Ärsyyntyy helposti ihmisiin, mutta eläinten kanssa hyvin kärsivällinen. Uskaltaa ottaa riskejä.
Klaudia Klasu Laitinen, 15 v.

Asuinpaikka: Ersola
Vakiotunti/tunnit: helppo B yleis (hevoset)
Kaveri/sukulaissuhteet tallilla: Milja Hulkko (vuokrahevosen omistaja)
Reiska
Inhokkihevonen ratsastuskoululta: Hygge
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015

Klaudia on mukava tyttö, jonka kanssa tulee helposti toimeen. Kiharahiuksinen tyttö on hieman ehkä hiljainen, mutta kaveriporukassa yksi niistä menevimmistä. Hevosten kanssa Klaudia on rauhallinen eikä hermostu pienistä.

Ilona Jääskeläinen, 14 v.

Asuinpaikka: Ersola
Vakiotunti/tunnit: helppo B este (ponit)
Kaveri/sukulaissuhteet tallilla: Milja Hulkko (vuokrahevosen omistaja)
Baloo
Inhokkihevonen ratsastuskoululta: Venni
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013

Ilona on iloinen tyttö, joka keskittyy ratsastukseen ja toiseen harrastukseensa yleisurheiluun 110%:sti. Tytöllä on kovat tavoitteet molemmissa lajeissa ja menestystä onkin kertynyt ihan kiitettävästi. Tallissa tummatukkainen on ehkä hieman huomaamaton, mutta yltyy kyllä keskusteluihinkin mukaan mikäli kokee tarpeelliseksi.

Väinö Tuovinen, 20 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: sinkku
Vakiotunti/tunnit: heB-A yleis hevoset
Kaveri/sukulaissuhteet tallilla: Neela Salminen (kaveri)
Gisse
Inhokkihevonen ratsastuskoululta: Zara
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2017

Väinö on aina iloinen ja positiivinen. Ja komea, ainakin mitä voidaan päätellä miehen ympärillä pyörivästä laumasta nuoria heppatyttöjä. Tummahiuksinen pitkähkö mies on taitava ratsastaja, joka painoittuu enempi kouluratsastuksen puolelle.

Darian Kaarna, 30 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: ??
Omat hevoset: Czapp
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015

Vionan kylmänviileä, tummanpuhuva velipoika saa tallityttöjen ihon kananlihalle ja sydämet läpättämään. Tai sitten vain ihon kananlihalle. Salaisuuksien painamalla miehellä on oma hevonen, Czapp.

Anni Haapala, 27 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2008

Tallin eläinlääkärinä toimiva Anni opiskelee ulkomailla, mutta piipahtaa välillä koto-Suomessa. Anni on yhtä hymyä, ikuinen ilopilleri, joka saa karmeimmankin päivän loistamaan. Annin koira, Jorma, ilahduttaa märillä pusuillaan kaikkia tallilaisia.

Eila Korkealinna, 69 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016

Eila pyörittää maneesimme kahvila Tassua vuosikymmenien leipomoyrittäjän kokemuksella. Isoäitimäinen Eila saa pullantuoksulla ja herttaisella hymyllä kenen tahansa päivän kirkkaammaksi. Eilasta ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä! Loput Eila lahjoo ihastuttavilla leivoksillaan. Eila on Mikon äiti ja Sirun isoäiti.

Siru Lehtelä, 9 v.

Asuinpaikka: Lehtomäki, Ersola
Siviilisääty: -
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2016

Mikon 9-vuotias tytär Siru aloitti ratsastustunnit Susikalliolla jo vuosia sitten, nykyään tytär suhtautuu poniluokkiin yhtä vakavasti kuin isänsä aikanaan. Sirua ei sitten mikään muu isäänsä yhdistäkään - hiukan pikkuvanha, kipakka tyttö on isänsä vastakohta.

Kaitsu Aho, 26 v.

Asuinpaikka: Ersola
Siviilisääty: -
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013

Kaitsu on 25-vuotias Vionan kisamatkojen oikea käsi, ei aina edes huomaa keräämiään katseita. Sinnan kämppis, joka vähän väliä katoaa ulkomaille milloin milläkin verukkeella. Tallilla kiertää huhuja, että Kaitsu ei näe kämppistään ainoastaan kaverivalossa, mutta pohjimmiltaan ujo Aho ei koskaan saa mitään sanotuksi...

George Brinfkaal, 65 v.

Asuinpaikka: Berliini, Saksa
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: -

Saksalainen todellinen hevosmaailman herrasmies, jolta ei charmia puutu. Kölninvedenhaju tuulahtaa nenään jo kauan ennen kuin 65-vuotias kenttävalmentaja tupsahtaa näkyviin. Suomessa silloin tällöin vieraileva valmentaja on kuulu paitsi ratsastus- ja valmennustaidoistaan, myös maineestaan naisratsastajien suosiossa...

Jonna Ketjunen, 49 v.

Asuinpaikka: Susijoki
Siviilisääty: sinkku
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013

Itselleen tarttee osata nauraa! 50. juhliaan kauhulla odottava Jonna on aito punkrock-gimma 80-luvulta, eikä mikään - tai kukaan - pidättele tätä elämän kolhimaa hevosnaista vielä tänäpäivänäkään. Kisahoitajana leipänsä ansaitseva rosoinen ja särmikäs nainen säikäyttää ponitallin väen kauemmas.

Aada Virtanen, 7 v.

Asuinpaikka: Ersola
Kaveri/sukulaissuhteet tallilla: Milja Hulkko (äiti), Neela Salminen (ystävä)
Muffe
Inhokkihevonen ratsastuskoululta: Crina
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2013

Reipas pitkät vaaleat hiukset omaava tyttö, joka kuitenkin vaatii aikaa tutustuakseen uusiin ihmisiin. Tuttujen ihmisten kanssa on kuitenkin puhelias neiti, joka on valmis auttamaan missä vain asiassa.

Anssi Susitaival

Asuinpaikka: Latvia
Siviilisääty: Avoliitossa Viona Valeran kanssa
Omat hevoset: -
Aloitusvuosi Susikalliolla: 2015


Anssi toimi Susikallion tallimestarina. Tällä hetkellä mies vaikuttaa Latviassa työn merkeissä.
Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Avoinna ti-pe 14.30-21.30 ja la-su 8-17.

© Ratsastuskoulu Susikallio 2008-2018. All rights reserved. VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN