Alku Ilmoitustaulu Info Hevoset Hevosten hoitaminen Yksityistalli Toimisto Puskalennätin Yhteys

Infopiste

Ratsastuskoulu Susikallio sijaitsee Susijoen kylässä, noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Turusta. Lähimpän kaupunkiin, Ersolaan, ajaa vaajaassa puolessa tunnissa. Susijoki on muutaman tuhannen asukkaan kylä, jonka läpi kulkee Ersolasta Turkuun kulkeva linja-auto kerran tunnissa. Susijoella osataan elää yksinkertaisesti: on vain yksi asfaltoitu tie, yksi koulu, yksi baari ja yksi kerrostalo, eikä susijokelaiset tiedä paremmasta. Lue lisää kylästämme.

Viona Valera osti pakkohuutokaupasta 1800-luvun hevossiittolan tilukset talvella 2008. Paikalla oli jo huikeat maastot, joten kentän ja maneesin rakentaminen L:n mallisen tallirakennuksen kunnostamisen lisäksi olivat ainoat investoinnit. Ratsastuskoulutoiminta saattoi alkaa. Myöhemmin, vuonna 2010, tarvittiin lisätilaa, joten Viona listasi ratsastuskoulun osakeyhtiöksi ja rakennutti ansaituilla varoilla kaksikerroksisen tallirakennuksen aivan vanhan keltaisen tallin tuntumaan. Maneesiin rakennettiin toinen osa vuonna 2016, jolloin myös maneesikahvila Tassu avattiin. Tallilla on pidetty ratsastustunteja ja hoitaja- sekä yksityistoimintaa avaamisvuodesta lähtien, vuonna 2018 mukaan astui myös valmennustoiminta vastaamaan nykyajan tarpeita.

Aukioloajat

Ratsastuskoulu on avoinna vierailijoille arkisin klo 16-22 ja viikonloppuisin 9-14, muina aikoina sopimuksen mukaan. Hoitajat ja yksityisten omistajat ovat tervetulleita tallille myös aukioloaikojen ulkopuolella, heille kerrotaan tallin avaimen säilytyspaikka starttikurssin aikana. Yöaikaan hevosille on annettava leporauha. Lue lisää tallin rutiineista! Puhelinpäivytys arkisin klo 15-16.

Talliesittely
• Karsina- ja tarhausjärjestykset
Henkilökunta
Tallin järjestyssäännöt
Tämän sivun kuvat ©
Valla Ponnyklubb, Milena N., LRK, SRK.