Kisat & leirit

Susikallion avarassa maneesissa järjestetään silloin tällöin mielenkiintoisia kursseja ja kilpailuja tallilaisten virkistykseksi. Meillä voi valmentautua ja treenata kohti kilpailukautta - sopimusvalmennukset takaavat yksilöllisen kehityksen oman silmäterän satulassa. Kilpailuhenkisten ratsastajien vuoden kohokohta on Ratsastuskoulumestaruudet, joissa susikalliolaiset ovat vuodesta toiseen menestyneet hienosti.

Kesän parasta antia on tietenkin perinteikkäät kesäleirit - koko viikko parhaiden tallikavereiden kanssa Peipon saaressa! Valoisia kesäöitä ja ihania hevoshetkiä kelpaa odottaa koko vuoden.

Harjoituskisat

Kuukauden viimeisenä sunnuntaina ratsastuskoulu järjestää vuorotellen este- ja kouluratsastuksen harjoituskisat, jotka ovat avoinna kaikille ratsastuskoulun asiakkaille. Harjoituskisoissa voi kokeilla taitojaan stressittömässä kisaympäristössä ja saada lähivalmentajan vinkkejä parempiin kisasuorituksiin. Harjoituskisoissa menestyttyään voi siirtyä seuraavalle ratsastustasolle (vähintään 5 sijoitusta omassa luokassa; yli 65 % tai 0 vp).

Harjoituskilpailuissa ratsastajan asun tulee olla siisti. Kisanumeroa ei vaadita. Estekilpailuissa suosittelemme turvaliivin käyttöä, kenttäkisoissa se on aina pakollinen. Raippa, avustaja ym. sallittu kaikissa harjoituskilpailuissa.

Tallikisat

Harkkakisojen jälkeen ratsukko voi suunnata tallikisoihin, joissa panokset ovat jo korkeammat: vastassa on niin oman tallin kerma kuin lähialueen ratsukotkin. Tallikisat ovat avoinna kaikille tasolla ratsastaville.

Tallikisoissa ratsastajan tulee pukeutua vaaleisiin ratsastushousuihin ja tummaan yläosaan. Kisanumero on pakollinen. Hevosen harja tulee letittää koulukilpailuihin ja siistiä estekilpailuihin sekä varusteiden oltava kilpailuun soveltuvat.

Avoimet kisat

Susikallio järjestää satunnaisesti suurempia avoimia kisoja. Valmennussopparilaisten toivotaan edustavan ratsastuskoulua ja tuemme osallistumista erilaisin kannustimin (valmennukset, palkinnot ym.).

Avoimissa kilpailuissa ratsastajan tulee pukeutua siistiin kisa-asuun (vaaleat housut ja ratsastustakki) ja kilpailualueella tulee esiintyä ratsastuskoulun tiimivaatteissa.Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Avoinna ti-pe 14.30-21.30 ja la-su 8-17.

© Ratsastuskoulu Susikallio 2008-2018. All rights reserved. VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN