Nouse ratsaille!

Ratsastuskoulu Susikalliossa on pidetty tunteja aina. Opetustoimintamme kiteytyy yhteen ajatukseen: me haluamme, että tunneillamme oppii oikeasti uutta ratsastuksesta ja hevosista! Siispä olet tervetullut mukaan, olit sitten vanha konkari tai vaikka et ikinä olisi hevosta oikeassa elämässä nähnytkään.

Aloita ratsastus! Meneillään olevat tunnit

Mikä on virtuaalinen ratsastustunti?

Aivan kuten oikeassakin elämässä, myös virtuaalimaailmassa järjestään ratsastustunteja. Susikallio painottaa kouluratsastuksen opettamiseen, onhan se kaiken ratsastuksen perusta! Meillä voit päästä nauttimaan este - ja maastoratsastuksen iloista, hurjapäisimmille tarjotaan mahdollisuus kokeilla maastoesterataa. Tuntitoimintamme tavoitteena on tarjota kaikentasoisille ratsastajille sopivia tunteja, leirejä ja valmennuksia. Laadukkaan opetuksen takeena ovat paitsi osaavat, pitkälle koulutetut ratsut, myös pienet ryhmäkoot (max 6 ratsukkoa/tunti) ja vaihtelevat, hauskat tavat suorittaa tunteja. Tuntitoiminta pyörii pitkälti vakio - ja irtotuntien varassa, irtotunneille voit osallistua koska tahansa. Meidät muista kouluista erottaakin se, että meillä voi kuka tahansa tulla toivomaan tuntia - voit olla varma, että saat juuri Sinulle räätälöidyn yksityistunnin!

Susikallion tunnit perustuvat tarinatunneille. Se tarkoittaa sitä, että opettaja kirjoittaa tunnista kuvauksen, tarinapohjan. Sen perusteelta oppilaat kirjoittavat oman versionsa tunnista, eli tuntimaksun. Tunteja ei siis voi maksaa virtuaalirahalla! Susikalliolla pidetään myös satunnaisesti ns. Lista-tunteja (NL, nimi listaan), joihin ratsastajien ei tarvitse kuin ilmoittautua mukaan. Opettaja kirjoittaa ilmoittautuneille kommentit tunnin kulusta.

Susikallion ratsastustunneista vastaa tallinomistaja Viona Valera. Muihin opettajiin voit tutustua täällä! Tunteja pidetään arkisin 15-21 ja viikonloppuisin 10-14. Maanantait ovat hevosten lepopäiviä, eikä ratsastuskoulu ole silloin avoinna vierailijoille.

Ulkoasu © M Layouts muokkaus Viona. All rights reserved © Susikallio 2008-2016. Kopionti ehdottomasti kielletty! Tämän sivun kuvat © Matilda Andersson, Suvi, Nils Liden.
VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN