Nimikkohevoset

Jos oppilaat katsovat ylöspäin hevosenhoitajia, ovat vuokraajat aivan toiselta planeetalta. He nauttivat tallikavereiden suosion lisäksi myös henkilökunnan suosiota – eihän hevosia anneta kelle tahansa. On käytävä alkeiskurssi, hoidettava ja saavutettava helppo B-taso. Huh!

Vuokraajana vastuut kasvavat entisestään aina itsenäisestä ratsastamisesta kausisuunnitelman laatimiseen yhdessä oman lähivalmentajan kanssa. Niin, tässä vaiheessa jokainen saa ikioman valmentajan! Valmentaja auttaa arjen pulmatilanteissa ja seuraa ratsukon kehitystä kuukausittaisilla lähivalmennuksilla. Tavoitteiden täyttymistä seuraa koko tallinväki vuokraajan päiväkirjasta!

Silloin tällöin tarvitsemme nopeasti vuokraajaa ja haemme ohi normaalin hierarkiakäytänteen. Keep tuned!

Nimikkohevosen kanssa

Vuokraajat ovat osa ratsastuskouluyhteisöä siinä missä oppilaat ja hoitajatkin. Mikäli nimikkohevosella on hoitaja, suosittelemme tekemään yhteistyötä tämän kanssa. Hänestä on takuulla hurjasti apua ensimmäisillä kisamatkoilla! Tallin hierarkia kuitenkin aiheuttaa toisinaan skismaa ja kateus nostaa silloin tällöin päätään. Vuokraajaksi pääseminen ja tallin ratsulla kisaaminen onkin melkoinen saavutus ratsastuskoulun mittapuulla. Varo ettei se nouse päähän…

Nimikkoratsukoille järjestetään silloin tällöin omaa ohjelmaa piristämään arjen treenejä. Tallin tarjoaman aktiviteetin lisäksi päiväkirjaansa ja hahmoaan voi värittää mielenkiintoisilla roolipeleillä, yhteistarinoilla ja vaikka illanvietoilla vuokraajaporukan kesken. Pitäähän sitä olla sopivasti vastapainoa treeneille.

Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Avoinna ti-pe 14.30-21.30 ja la-su 8-17.

© Ratsastuskoulu Susikallio 2008-2018. All rights reserved. VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN