Alku Ilmoitustaulu Info Hevoset Hevosten hoitaminen Yksityistalli Toimisto Puskalennätin Yhteys

Ratsastuskoulun toimisto

Kolisevan staff only-kyltin koristaman oven takaa paljastuu ratsastuskoulun toimisto, työntekijöiden salainen levähdyspaikka ja tallinomistajan pyhäkkö. Toisinaan ratsastuskoulun oppilaita eksyy toimistoon, vain kohdatakseen jykevälle pöydälle kasaantuneiden paperipinojen takana lymyilevän opettajan.

Ratsastustunnit

Susikalliossa on opetettu ratsastuksen saloihin tallin avaamisesta lähtien. Tuntitoimintamme on vuosien saatossa mukautunut vastaamaan harrastajien tarpeita. Meidän tunneilta tarttuu mukaan ideoita ja ajatuksia niin päiväkirjoihin kuin ratsastukseenkin!

Lue lisää ratsastustunneistamme

Valmennukset

Joka sunnuntai hiirenhiljainen katsomo täyttyy paikka kerrallaan. Oli sitten tavallinen valmennussunnuntai, harkkakisat tai isot avoimet kisat, kukaan ei halua missata hetkeäkään! Kuka imee valmentajien vinkeistä ja upeiden ratsujen liikkeistä kaiken irti, kuka haaveilee istuvansa jonain päivänä itse satulassa, kuka huokailee valmentajaa… Paikalla on oltava.

Lue lisää valmennuksistamme

Kilpailut

Tallilla järjestetään säännöllisesti sekä este- että kouluratsastuksen harjoituskilpailuja, jotka ovat avoinna vakituisesti vähintään kerran viikossa ratsastaville oppilaille sekä sopparilaisille. Ulkopuolisiin kisoihin voi osallistua, kun on saavuttanut hoitotason 2 tai oman lähivalmentajan kanssa kausisuunnitelmaa laatiessa.

Tulevat ja menneet kilpailut.

Muut tapahtumat

Aina silloin tällöin ratsastuskoululla järjestetään illanistujaisia, talkoita ja leirejä ratsastuskouluväen arjen iloksi.

Tulevat ja menneet tapahtumat tallilla.
Tämän sivun kuvat ©
tallin omaisuutta, J. Svercicova, J. Toffi, Nils Liden, Milena N., LRK, SRK.