Valmennustalli

Joka sunnuntai hiirenhiljainen katsomo täyttyy paikka kerrallaan. Oli sitten tavallinen valmennussunnuntai, harkkakisat tai isot avoimet kisat, kukaan ei halua missata hetkeäkään! Kuka imee valmentajien vinkeistä ja upeiden ratsujen liikkeistä kaiken irti, kuka haaveilee istuvansa jonain päivänä itse satulassa, kuka huokailee valmentajaa… Paikalla on oltava.

Ratsastuskoulun yhteyteen, keltaiseen L:n malliseen talliin, avattiin valmennustalli kevättalvella 2018. Asiantunteva hoito, huikeat puitteet, naapuritallin hevosklinikka sekä omat lähivalmentajat takaavat kehittymisen kohti omia tavoitteita – olivat ne sitten kilpailuihin, hevosen koulutukseen tai vaikka ratsastajaan itseensä liittyviä. Sopimuksen puitteissa voi myös valmistella nuorta hevosta vaikka ratsun esikouluun, laatareihin tai ihka ensimmäisiin kisoihinsa. Projektihevosille tarjoamme rauhalliseen tahtiin etenevää, määrätietoista koulutusapua valmennussopimuksen nimissä. Sopimuksen tarjoamat mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kauden alussa ratsastuskoulun oppilailla on tilaisuus pyrkiä vuokraamaan valmennustallin ratsuja. Muutoin valmennustalli on suljettu ylimääräiseltä hälinältä, eikä ratsastuskoulun oppilailla ole asiaa valmennustallin puolelle!

Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Avoinna ti-pe 14.30-21.30 ja la-su 8-17.

© Ratsastuskoulu Susikallio 2008-2018. All rights reserved. VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN