Alku Ilmoitustaulu Info Hevoset Hevosten hoitaminen Yksityistalli Toimisto Puskalennätin Yhteys

Ratsastuskoulun valmennukset


Sopimusvalmennukset foorumilla // Koeratsastukset

Ratsastuskoulun valmentajat tarjoavat ansioituneimmille ratsastajille mahdollisuuden tehdä sopimuksen valmennuksista lukukauden ajaksi. Valmennukset ratsastetaan aina samalla hevosella (joko omalla tai ratsastuskoululta vuokratulla ratsulla) ja oma lähivalmentaja seuraa kehitystä koko kauden ajan kerran kuukaudessa järjestettävällä lähivalmennuksella. Joka sunnuntai on tarjolla myös muiden valmentajien valmennuksia, joihin kaikki sopparilaiset ovat tervetulleita osallistumaan ja kehittämään taitojaan! Valmennuksia tarjoavat valmentajamme Lauri, Inga ja Silke.

Valmennukset eroavat monella tapaa tavallisista ratsastuskoulutunneista. Sen lisäksi, että ratsastat joka kerta samalla hevosella, valmentaja keskittyy täyttämään kausisuunnitelman tavoitteita koko ratsukon näkökulmasta, kun ratsastustunneilla opetus painottuu ratsastajiin. Hevonen kehittyy siis kauden aikana ratsastajan kanssa!

Sopimus on voimassa kauden (kevät: tammi-touko, kesä: kesä-elo, syksy: elo-joulu) ajan ja purkautuu vain, mikäli ratsastaja ei osallistu kolmeen peräkkäiseen lähivalmennukseen. Sopimukset laaditaan koeratsastuspäivänä, eikä hevosta tai omaa valmentajaa voi vaihtaa kesken kauden. Jotta sopimuksen voi laatia, on oltava hoitajatasolla 3 tai ratsastettava vähintään helppo C-tasoisessa ryhmässä vuokratakseen ratsun ratsastuskoululta. Omalla hevosella sopimuksen laatiakseen on hevosen asuttava tai muutettava Susikalliolle.

Vuokrahevonen vai oma hevonen?

Ratsastuskoulu tarjoaa mahdollisuuden vuokrata opetushevosen kauden ajaksi heille, joilla mahdollisuutta omaan hevoseen syystä tai toisesta ei ole. Vuokrahevosen voi saada hoitajatasolla 3 oleva hoitaja TAI vähintään yhden kauden Susikallion tunneilla ratsastanut kävijä.

Vuokrahevonen ratsastuskoululta

• henkilökohtainen kausisuunnitelma & oma lähivalmentaja apuna
• joka sunnuntai avoimia valmennuksia
• kerran kuussa oman lähivalmentajan valmennus
• tallikisat vuokrahevosella, joskus jopa pidempiä kisareissuja!
• itsenäinen ratsastus kerran viikossa (joko arkisin 15-16, keskiviikkona klo 21-22 tai perjantaina 21-22)
• vuokra maksetaan osallistumalla vähintään oman lähivalmentajan valmennuksiin ja pitämällä vuokraamisesta päiväkirjaa
• hevosen mahdollinen hoitaja apuna arjen askareissa!

Omalla hevosella valmennuksiin

Sopimuksen voi laatia myös omalle hevoselleen - ainoana kriteerinä on, että hevosen on asuttava tai muutettava Susikalliolle kauden ajan! Valmennussopimusyksäreitä koskee aivan samat säännöt kuin muitakin yksityisiämme. Lue lisää yksityistoiminnastamme.

Hevonen valmennukseen, omistaja Kanarian saarille?

Haluasitko hevosesi päiväkirjaan täytettä, mutta kynä ei pysy kädessä? Lähestyvätkö laatuarvostelu ja hevosesi sivut muistuttavat tyhjää taulua? Ei enää! Tuo hevosesi valmennustalliimme ja vuokraa se ratsastuskoulun tarkoin valitsemalle nimikkoratsastajalle. Oli tavoitteet sitten kilpailuissa tai vaikka ihan vaan hevosen liikkeellä pitämisessä, hevosesi päiväkirja täyttyy kuin itsellään. Ja sinä voit nauttia mansikkamargariittaasi kaikessa rauhassa.

Tämän sivun kuvat ©
Hedberg, Kontinen, Lidén, Lindmark.