Alku Ilmoitustaulu Info Hevoset Hevosten hoitaminen Yksityistalli Toimisto Puskalennätin Yhteys

Yksityiset


Tallipaikkahakemus // Säännöt // Päiväkirjat // Vuokrakuittaus

Susikallio tarjoaa yksityisratsukoille laadukkaat treenimahdollisuudet ympäri vuoden. Meillä yksityiset ovat osa talliporukkaa siinä missä hoitajat ja oppilaatkin - jokainen susikalliolainen on yhtä tärkeä. Yksityiset toivotetaankin lämmöllä mukaan tallin toimintaan tunneista leireihin ja kilpailuihin. Kaikkein kiireisimmille yksityisille tarjoamme mahdollisuuden luovuttaa ratsu opetuskäyttöön sovittuina päivinä keventämään omistajan työtaakkaa tai tarjoamaan väliaikaista taloudellista helpotusta. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, Susikalliolta löydät palvelun tarpeisiisi!

Tarjoamme kaikille yksityisratsuille tilavan karsinan, jonka turvallisuutta lisää kalterit. Hevoset viettävät mahdollisimman paljon aikaa ulkona tarhaten joko yksin tai yhdessä pienissä laumoissa - omistaja päättää aina itse, haluaako hevoselleen yksityisyyttä vai pienen lauman suomat edut. Kaikissa karsinoissa on automaattiset vesihanat, ruokintakaukalot sekä paikka heinäverkolle. Tallin puolesta hoidetaan tarhaaminen ja ruokinta neljästi päivässä laadukkaalla kuivaheinällä. Omistajat voivat halutessaan lisäruokkia hevoselle räätälöidymmin. Omistajat hoitavat myös itse hevosensa päivittäisen hoidon, liikunnan sekä karsinan ja tarhan siivoamisen. Tutustu tallin sääntöihin & tallilaisten esittelyihin ennen karsinapaikkahakemuksen lähettämistä.

Meille tärkeää on asiakkaiden viihtyvyys - nautimme lukiessamme yksityisten tarinoita tallin arjesta ja sen ulkopuolelta, mutta koemme, ettei pakottamalla synny parhaita tuloksia. Näinpä haluamme kannustaa yksityisiä vapaaehtoisen kirjoittamisen piiriin tarjoamalla kesästä 2018 lähtien vuokranmaksuun aivan uudenlaisen vaihtoehdon: nyt voit maksaa tallipaikan kuittaamalla sen helposti ja nopeasti. Sen sijaan että stressaisit pakollisia vuokranmaksutarinoita, voit keskittyä kirjoittamaan halutessasi! Tallin tapahtumiin osallistuminen on totta kai vain positiivista ja lisää tallin hyvää yhteishenkeä. Lue päiväkirjoja!

Tämän sivun kuvat ©
tallin omaisuutta, Milena N., LRK, SRK.